Η ιστορία

Η ιστορία μας ξεκινά πριν από περίπου 100 χρόνια, όταν ο θείος μας, Ανδρέας Πολέντας, τοποθετεί τα πρώτα μελίσσια του στην περιοχή Ασκύφου Χανίων Κρήτης. Ο πατέρας μας, Σταύρος Γλυνιαδάκης, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και με τα χρόνια η οικογένειά μας αποκτά εμπειρία και τεχνογνωσία στην μελισσοκομία. Σήμερα έχουμε αναπτύξει τη φιλοσοφία μας που βασίζεται στους ισχυρούς δεσμούς με τους μελισσοκόμους της Κρήτης διατηρώντας  ατόφια την επαφή μας με τη φύση. Παρέχουμε την τεχνογνωσία μας σε νέους αφοσιωμένους μελισσοκόμους προσπαθώντας να διατηρήσουμε την τέχνη της μελισσοκομίας, παρακολουθώντας όλα τα στάδια παραγωγής, από την κυψέλη έως το βάζο. Οι κυψέλες τοποθετούνται στα παρθένα όρη της Κρήτης και ανάλογα με το είδος της γύρης που συλλέγεται προκύπτουν διάφορα είδη μελιού. Στόχος μας η καλύτερη δυνατή ποιότητα για το μέλι της APICRETA που διασφαλίζεται από το πρότυπο ISO 22000:2005 που είμαστε πιστοποιημένοι. Η ελεγχόμενη παραγωγή, εγγυάται ένα υψηλής αξίας μέλι: αγνό, φυσικό, θρεπτικό και απολαυστικό. Για να μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε ένα από τα μυστικά της κρητικής διατροφής: το γνήσιο Μέλι Apicreta!