timeline-apicreta

APICRETA

ΑΦΟΙ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΟΕ

  • Η οικογένεια  Γλυνιαδάκη ανοίγει ένα μικρό κατάστημα εμπορίας μελισσοκομικών ειδών και ξεκινά να παράγει μικρές ποσότητες μελισσοτροφών και χυτών κηρηθρών. Με αφοσίωση και προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών αναπτύσσεται και κερδίζει μερίδιο αγοράς.

    1999

  • Μεταφέρεται σε ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις 1200τ.μ. με δυνατότητα  πλέον παραγωγής 4.000kg μελισσοτροφής και 5.000 φύλλων κηρήθρας ημερησίως, δίνοντας τη δυνατότητα μέσα από 3000 κωδικούς προϊόντων στον επαγγελματία μελισσοκόμο αλλά και τον ερασιτέχνη να βρει ότι χρειάζεται και να πάρει συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό για την επίλυση των αναγκών του.

    2011

  • Κατασκευάζει και λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο τυποποιητήριο μελιού πιστοποιημένο με  ISO22000:2005 και ημερήσια δυνατότητα συσκευασίας 1.000kg παρέχοντας την υπηρεσία στους συνεργάτες παραγωγούς να συσκευάσουν το προϊόν τους με ασφάλεια και υγιεινή  για τον καταναλωτή.

    2014

  • Πλέον  με το διακριτικό τίτλο Apicreta και  γνώμονα τις αρχές που ακολουθούνται από το ξεκίνημα διαθέτει στην αγορά μέλι σε βάζο το οποίο επιλέγεται με πολύ απαιτητικά κριτήρια από μικρούς παραγωγούς, περνώντας αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την ποιότητα ώστε ο τελικός καταναλωτής να απολαμβάνει ένα εξαιρετικό προϊόν που συλλέγεται από όλη την Κρήτη.

    2019