Χοιρινή πανσέτα με μέλι apicreta

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε  και καρυκεύουμε την πανσέτα με την πάπρικα.

Την τοποθετούμε σε ένα ταψί με λίγο νερό και λάδι , την σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε για 1 ½ ώρα περίπου στους 170º C μέχρι να μαλακώσει καλά, συμπληρώνοντας υγρά αν χρειαστεί.

Σε ένα άλλο σκεύος ανακατεύουμε το μέλι, την μουστάρδα μαζί με λίγο νερό.

15 λεπτά πριν βγάλουμε την πανσέτα από τον φούρνο ρίχνουμε  την σάλτσα επάνω από αυτήν, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε στους 170º C αφήνοντας την να καραμελώσει.

Καλή  όρεξη…

Υλικά

1  πανσέτα  ολόκληρη

100γρ  μέλι apicreta

100γρ. μουστάρδα

λίγο  λάδι

λίγο  νερό

λίγο  αλάτι

μαύρο πιπέρι

κόκκινη πάπρικα