Αλατοπιπερώνουμε και καρυκεύουμε την πανσέτα με την πάπρικα.
Την τοποθετούμε σε ένα ταψί με λίγο νερό και λάδι , την σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε για 1 ½ ώρα περίπου στους 170º C μέχρι να μαλακώσει καλά, συμπληρώνοντας υγρά αν χρειαστεί.
Σε ένα άλλο σκεύος ανακατεύουμε το μέλι, την μουστάρδα μαζί με λίγο νερό.
15 λεπτά πριν βγάλουμε την πανσέτα από τον φούρνο ρίχνουμε την σάλτσα επάνω από αυτήν, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε στους 170º C αφήνοντας την να καραμελώσει.
Καλή όρεξη…